Wie Zijn We

DSC06019 (2)Wij zijn Leo Rietveld en Sandra Heijs. In 2011, toen we beiden vijftig werden, besloten we dat we de laatste tien jaar van ons werkzame leven (wanneer ook onze twee dochters volwassen zouden zijn) op een andere manier wilden invullen dan het werk dat we toen deden. Na wikken en wegen besloten we dat we een B&B wilden beginnen, ergens in Zuid Europa.

Sindsdien hebben we gestaag aan ons plan gewerkt. We maakten de keuze voor Andalusië, gingen op Spaanse les. We maakten verschillende “studiereizen” naar ons nieuwe thuisland en gingen op zoek naar een geschikte locatie. Van huis uit zijn we kampeerders: we houden van het gevoel van ruimte en vrijheid. Die sfeer wilden we ook creëren in en om onze B&B, dus het was belangrijk dat de locatie zich daarvoor zou lenen.

In december 2017 vonden we Cortijo El Oasis, bij Almuñécar in de provincie Granada. Een stoer huis met een groot terrein met volgroeide planten en bomen, een zwembad en twee vrijstaande gebouwen met gastenverblijven. Ideaal voor onze plannen. In april 2018 was de koop rond en die zomer  ontvingen we de eerste gasten. In juni 2019 verkochten we ons huis in Amsterdam en verhuisden definitief naar Almuñécar. Je kunt meer lezen over de totstandkoming van B&B El Oasis op onze blog

Sinds 2020 is onze B&B in vol bedrijf, maar nog steeds zijn we bezig met het verbeteren en verfraaien van het terrein, de voorzieningen en de gebouwen. Er is altijd genoeg te doen.