Welkom

English / Español

In de bergen achter Almuñécar, zo’n zeven kilometer van de zee aan de Costa Tropical in Andalusië ligt ons mooie Spaanse landgoed El Oasis. Onze B&B beschikt over drie geriefelijke tweepersoonskamers, elk met eigen sanitair, een gemeenschappelijke buitenkeuken en cantina en heel veel rust en ruimte. Wij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt, fruit van eigen terrein en een lekker tapaatje op zijn tijd. Kom genieten van de prachtige omgeving, het mediterrane klimaat, de cultuur, de natuur en het strand. Of neem een duik in ons zwembad en relax in een hangmat onder de avocadobomen.

Tot ziens in Almuñécar.

Leo Rietveld & Sandra Heijs

Eén gedachte over “Welkom

  1. Geweldige plek, met prachtige kamers. Ontbijtje is echt heerlijk met de avocado’s vers geplukt van eigen bomen. Vlak bij leuke stadjes en prachtige natuur. Een aanrader!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s